Bewustzijnsverschuiving...bewustzijnsverruimingVan 3de Dimensie bewustzijn naar 5de dimensie bewustzijn.....
een Bewustzijnsverschuiving & Bewustzijnsverruiming

Alles is ervaring en om als ziel te kunnen ervaren is er dualiteit nodig. De reden dat je als mens uberhaupt hier bent op aarde is om te ervaren. De ziel wilt vanalles ervaren en kent daarin geen goed of kwaad want alles is ervaring.., je mens zijn veroordeelt dit echter steeds in " dit is goed en dat is slecht" daar heb je als mens veel last van.
Pijn vinden we geen fijne ervaring, dus als mens " veroordeel" je dit tot " slecht". Je menszijn zorgt er ook voor dat je dit niet meer wilt ervaren ( ook wel het ego genoemd) en je ontwikkeld allerlei afweermechanisme. Dat zul je vast herkennen!?
De truc is eigenlijk dat je vreugde ( lees ook samensmelting met je ziel) in alles ervaart, dat je de dualiteit overstijgt en het niet meer onderverdeelt in goed en slecht maar Alles omarmt. Dat is een hele klus aangezien we als mens alleen maar het fijne gevoel willen en er alles aan doen om dit te krijgen (ego).
Door deze angst voor het " niet fijne" ga je ook anderen veroordelen ( ego)
Dit is de eerste laag! ( 3D bewustzijn of het ego bewustzijn)


De tweede laag is het grotere plaatje. We zijn allemaal 1 organisch/energetisch geheel. Zie het als een groot energieveld waarin jij met jou energie onderdeel vanuit maakt. ( ik, jij, wij, de dieren, bomen, de wereld, zonnestelsel, Melkweg & het Heelal) 
Alles wat jij doet heeft invloed op het grotere geheel. Als jij besluit dat je alleen maar binnen de dualiteit het fijne gevoel wilt ervaren ( en dus je donkere kanten onderdrukt) dan zal ergens in het gemeenschappelijke energieveld iemand de duisternis terug spiegelen aan jou. 
Waarom? Omdat alles steeds in evenwicht moet zijn. We zijn onderworpen aan de kosmische wetten om dit alles te kunnen ervaren. Een van de kosmische wetten is dualiteit ( licht-donker, dag-nacht, dader-slachtoffer) Laat daarom altijd je oordeel los over mensen die meer in de duisternis zitten... want daarom kun jij meer in het licht zitten. 
Dit hoort echter nog bij de  " oude wereld"  ( 3D) waarin we als zielen hebben gekozen voor alle uiteenlopende ervaringen. Dit zorgt voor een collectief geheugen met daarin trauma's, onverwerkte ervaringen, karma & karmische bindingen.enz.

Het is de bedoeling, in de nieuwe wereld dat we onszelf helemaal uitbalanceren. Focus je daarom niet op de ander maar enkel op jou eigen balans. 
( 5D) Om een volledige vrede te creëren zal dus ieder individu het evenwicht in ZICHZELF moeten vinden en dat kan dus alleen als je  bereid bent alle ervaringen te accepteren, te omarmen, in liefde, zonder oordeel of wegvlucht mechanismes. Evenwicht in jezelf betekend echt je yin-yang accepteren. Je man-vrouw in evenwicht brengen. Je licht-donker uitbalanceren. Je aarde en kosmische energie balanceren. 


Op dit moment in de huidige tijd met de verhoogde energieën en een collectief besluit van alle zielen komt er een  nieuw verlangen. Dit verlangen is gebaseerd op, samenhorigheid, liefde, vrede enz. Dit gaat er dus voor zorgen dat we nieuwe ervaringen gaan creeren vanuit dit  verlangen. De ziel heeft genoeg ervaringen opgedaan in de afgelopen eeuwen in de extremiteiten, ( de dader-slachtofferrollen)

Om dit te bewerkstelligen zitten we momenteel in een soort overgangs fase. Oude trauma's, zielsherinneringen enz, worden op dit moment allemaal
Uitgewassen( dit zorgt voor veel onrust, verdriet, pijn, woede, enz) oude zielenafspraken moeten gewijzigd worden of worden abrupt afgesloten ( vandaar dat vele mensen plots uit elkaar gaan enz)
Dit moet echter gebeuren om de nieuwe wereld te creeren. 

Wat echter NIET zal verdwijnen is de dualiteit, alleen zullen we anders met deze dualiteit omgaan. Bewuster, vanuit een hogerbewustzijn zullen we handelen om ervaringen te creeren. We zullen ons meer meesteren in het omgaan met de dualiteit binnen in ons zelf en leren evenwicht te bewaren terwijl deze 2 krachten aan ons trekken. Dit is dan ook de dualiteit overstijgen. Je bent bewust van deze 2 uiterste krachten zowel binnen als buiten jezelf en je weet daar binnenin in balans te blijven.
Wat ook voorbij zal gaan zijn dus de extreme ervaringen omdat de ziel hier niet meer voor zal kiezen ( dit thema van dader-slachtoffer is uitgemolken en zal met de tijd verdwijnen)

Het is een organisch proces, waar we in die zin geen invloed op hebben,  je kunt niet kiezen niet mee te verhogen in trilling. Dat is een absolute onmogelijkheid.
Dat is een EGO gedachten. Zie het zo....je legt 10 eieren in kokend water. Ze zullen allemaal  veranderen in substantie. Zo zal alles op deze planeet meeveranderen, het is een logisch vervolg. Je bent onderdeel van het Geheel. Dit bewustzijn zal groeien, voelbaar worden, voor iedereen.

Echter, en dat is waar we nu mee geconfronteerd worden, zorgt deze verhoogde trilling ervoor dat de lagere trilling gevoeld word. 
Je ontkomt als het ware niet meer aan je “ duistere” kant.
Emoties, trauma’s, alles wat je hebt onderdrukt komt nu naar de oppervlakte. Ieder reageert hier anders op. Dit zorgt momenteel voor veel onrust. Zie het als een pan die overkookt, alles word naar het kookpunt gebracht.
Deze overgangsfase duurt nog wel even.
We leven als het ware in 2 werelden op dit moment. De 3D realiteit is nog aanwezig, maar ook de 5D. Dit kan erg verwarrend zijn. Je kunt je als mens soms verloren voelen in al deze energieen.

Probeer proces te omarmen en accepteer dat je het niet kunt versnellen. Zie het als een bloem. De bloem bepaalt niet zelf wanneer het zijn bloemblaadjes openklapt...de bloem IS er gewoon. Jij bent ook die bloem...die vanuit het zaad, zijn wortels schoot en begon te groeien vanuit de modder. Langzaam klom je omhoog en doorstond ieder obstakel die je tegenkwam,(3D) je stengel is wellicht niet helemaal recht, en hier en daar heb je misschien een stekel, maar ook blaadjes. Je begint langzaam het licht te zien van de zon, en je reikt steeds verder omhoog...je geeft je over aan het grotere geheel ( 5D) in vertrouwen dat op een dag jou prachtige bloemblaadjes zullen openklappen en jij jou prachtige kleuren mag laten zien. Je staat volledig open om te ontvangen en te geven. Je bent opnieuw geboren...
JIJ bent het zaad, de wortels, de stengel, de blaadjes, en de bloem..JIJ bent één geheel....je bent volledig AANWEZIG in het NU.

Nu zijn we klaar voor de nieuwe wereld waarin we vanuit meesterschap ( eenheidsbewustzijn, hartsbewustzijn) kunnen gaan creëeren, beseffend dat we deze gave hebben omdat we gelijk zijn aan de bron.
(Ik zal hier in mijn volgende tekst “ spiritualiteit & kwantumfysica” op in gaan)

Veel liefs
By Be-loved💜


Copyright © By Be-loved 25-11-2017