Het innerlijk kind dient zich aan❤️Het Innerlijk kind dat gezien & gehoord wilt worden op dit moment❤️

De afgelopen weken waren intens ( en nog steeds) , er werd veel van ons gevraagd en wat zich bij vele vooral aandiende was het innerlijk kind.
Het kind dat nu voor eens en altijd gezien en gehoord wilt worden. Het kind in onszelf dat niet meer weggeduwd of onderdrukt wilt worden.

Bij vele diende het zich aan, tot in de kern werd er gegaan om oude pijn en diepe innerlijke overtuigingen nog eens te mogen doorvoelen en te herzien...en ook stukken die nog nooit gezien waren.
Het is een uitdagende periode waarin er steeds van ons word gevraagd, onze diepste gevoelens echt te erkennen en niet meer onder het tapijt weg te stoppen. De huidige tijd zorgt er ook voor dat het niet meer lukt, we kunnen het niet meer wegstoppen....omdat het steeds opnieuw aanklopt. Je kunt maar beter de deur open doen en datgene wat zich aandient waarlijk in de ogen kijken...echt kijken en omarmen. Open de deur van je hart voor je innerlijk kind....hij/zij die zo hard klopt op de deur heeft jou liefde nodig.

De vele oude structuren en patronen diep verborgen in ons systeem laten zich steeds meer zien, doordat je erin vastloopt. Je begint te herkennen dat je in rondjes blijft lopen en dat er iets in jou dient te verschuiven om uit deze cirkel te komen. Dit vraagt innerlijke verdieping en bewustwording van je eigen mechanismes die onherroepelijk zijn verbonden met je innerlijk kind. Deze periode zorgt ervoor dat je nu dieper en helderder kunt kijken en zien wat er werkelijk is en waar het diep gekwetste kind zich al die tijd heeft verscholen.

Als je de verbinding met het kindje in jezelf kunt leggen is dit de eerste stap naar heling op dit stuk. Ik weet, vele van ons hebben al jaren achter elkaar gewerkt en heling gedaan met het innerlijk kind...En toch dient het zich wederom aan. Het zijn de laatste restjes, de diepste pijnen, voorbij de sluier, voorbij de mechanismes, je mag het kind nu in al zijn/haar puurheid zien en ontvangen....geen façades meer. Je kunt juist nu ook in contact komen met een innerlijk kind dat zich voorheen nooit heeft getoont. 

Als je de tijd neemt en de deur opent, niet meer wegloopt, van wat er nu zo graag gehoord wilt worden en zich opnieuw met jou wilt verbinden, kun je in deze periode prachtige sprongen maken in heelwording met jou ware kern, jou innerlijk kind.
Het innerlijk kind is er klaar voor, bij vele om deze beweging te maken en uit het duister te stappen, dit is een prachtige kans die je met open en verblijd hart mag ontvangen.


 Het innerlijk kind spreekt✨

“ Uit de duisternis wil ik nu komen, ik ben bereid een stap naar voren te komen,
Ik hoop dat je me ziet en hoort, ik wil me graag aan jou tonen.

Ik heb daar zo lang gezeten, in een hoekje weggedreven,
Maar nu ben ik klaar om me te verbinden met jou & het leven

Ik voel dat er meer licht aanwezig is, dat maakt me minder bang,
Ik hoop dat je me echt ziet nu...dit is waar ik zo naar verlang..

Ik ben bereid naar je te luisteren als je me uitleg geeft over het verleden, 
Dan kan ik dingen eindelijk begrijpen en gaan leven in het heden.

Alsjeblieft hou me vast en heb me lief, 
knuffel me en zeg iets liefs,

❤️

By Be-lovedCopyright © By Be-loved 08-07-2018