In je eigen licht gaan staanIn het LICHT gaan staan.....of je LICHT uitstralen.
Maar wat betekend dat nu eigenlijk?
Het klinkt zo mooi en voor sommige zelfs, zweverig en onbekend.

Je LICHT uitdragen betekend in mijn ogen, dat je jouw volledig eigen potentieel uitdraagt vanuit je hart.
Je bent jezelf, je durft je volledig te geven aan datgene waar je hart van vol loopt. Je bent trouw aan jezelf, je waardeert  jezelf & je erkent jezelf.
Je weet diep van binnen wie je bent en waar jij blij van wordt, en hier geef je vervolgens uitging aan met passie en plezier.

Je herkent deze mensen meteen! Je voelt het ook meteen.
Zo iemand staat & straalt kracht uit...is gepassioneerd bezig...en draagt liefde uit.

Het heeft niks met spiritualiteit te maken in de zin, dat dit alleen maar voor mensen haalbaar is, als je met spiritualiteit bezig bent.
Ik ken genoeg mensen die leven vanuit hun hart en vanuit hun kracht zonder dat ze überhaupt bezig zijn met spiritualiteit.

Ook is het niet de bedoeling dat we allemaal healers, readers, heilig of yogadocent moeten worden. Vaak word gedacht dat je eigen licht uitstralen, altijd betekend dat je dan een #alleen maar in liefde#zenboeddha#mediterendmens moet worden#
Prima als dat JOUW passie/licht is...maar als je passie, arts, bakker, barman, danseres of wat dan ook is.....dan is dat jouw LICHT.

Echter volgen we deze passie/ innerlijk licht vaak niet uit angst.
#Angst voor afwijzing#angst voor afkeuring#angst voor verlies#angst voor je eigen kracht#angst voor het onbekende#angst voor teleurstelling#angst voor de angst#....en zo zijn er nog meer te bedenken.
Vaak worstelen we met innerlijke beperkende overtuigingen die ons weghouden van deze Innerlijke passie/licht.
#Ik ben het niet waard# ik voldoe dan niet meer aan de verwachting van anderen# ik ben niet goed genoeg# ik kan het niet#..... enz.


In je eigen LICHT gaan staan, nodigt jou dan ook uit al deze beperkende overtuigingen en al jou angsten onder ogen te zien en ze los te laten.
Je werkt aan je eigen ZELFBEVRIJDING...
Het vraagt veel MOED en doorzettingsvermogen....om uiteindelijk je eigen LICHT te kunnen uitstralen....✨💖


By Be-loved


Copyright © By Be-loved 12-11-2017