Laat los......steeds opnieuw


Je gelooft in alles
Maar eigenlijk is er niks......

Als je in niks meer gelooft,
Weet dan dat ALLES er is 

Durf los te laten, ieder geloof.
Durf te stappen in onwetendheid.
Weet dat alles naar je toe komt op de juiste tijd, enkel om jou een stap verder te brengen, meer wakker te schudden uit de illusie.
Durf dan weer los te laten, om verder te kunnen groeien.
Niets dat jou wordt aangeboden bevat de werkelijke waarheid, daar het enkel een middel was om jou precies op dat moment in jou leven verder te doen ontwaken.
Bevrijdt je steeds van alles waarin jij de waarheid ziet omdat je er vorm aan hebt gegeven. 
Zie steeds dat het doel de middelen heiligt. De middelen die jouw pad kruisten. Misschien een tekst, een boek of een persoon. Houdt je aan niks vast, maar ervaar enkel welke groei het in jou teweeg bracht.....en laat het “middel” weer los.
Niks is bedoelt om je aan vast te klampen. Loop niet vast in overtuigingen. Vereer niets, maak niets groter of kleiner dan jezelf.
Probeer ten diepste te begrijpen dat jij de groei bent waar het om draait. En groei kan blijven uitbreiden als je steeds weer durft los te laten. Opnieuw durft te stappen in onwetendheid...omdat de opgedane inzichten hun doel al hebben bereikt en jij klaar bent voor het volgende.
Houdt je daarom aan niks vast, geen geschrift, geen boek, geen persoon of inzicht.....
Integreer....en stel je opnieuw open als een onbeschreven blad...ontdek de vreugde in het niet weten. Omdat in het onwetende de vreugde kan expanderen  .....

By Be-loved


Copyright ©By Be-loved 2015