Leven in de vijfde dimensie
💜
Leven in de vijfde dimensie is in contact zijn en je laten leiden door je eigen hogere zelf..je innerlijke bron.....een volledige integratie.

Je zult niet meer buiten jezelf zoeken...de bron buiten jezelf.
Maar je zult je innerlijke bron vinden...je hogere zelf integreren.

De Derde dimensie bestaat uit aparte delen, je persoonlijkheid, je ziel, je hogere zelf.
De Vijfde dimensie betekend eenheid, geïntegreerd zijn met alle delen van jezelf.

Als klaar bent voor de vijfde dimensie, pas je niet meer in de matrix van de derde dimensie. Alsof je een blokje door een rondje probeert te proppen.
Je zult merken dat je steeds vastloopt, dat het allemaal niet meer werkt zoals voorheen. ( ook universele wetten die eerst van toepassing waren, werken niet meer, (lees ook mijn vorige artikel “het pad van sommige Lichtwerkers”)
Waar je in de derde dimensie bezig was met het ervaringsveld van  “jij en de ander...ik en de wereld...ik en mijn hogere zelf...of ik en de bron”.
Word er in de vijfde dimensie iets heel anders van je gevraagd.
Vele staan tussen deze 2 dimensies in..in de overgang, wat heel verwarrend werkt. Dit artikel is voor deze mensen die zich hierin herkennen, hopelijk geeft het een paar handvatten 💜

Als je voelt dat je in deze overgang zit, dan weet je in ieder geval zeker dat je klaar bent voor het nieuwe veld. Jouw systeem is er klaar voor. Je moet echter nog leren te begrijpen wat je los mag laten , wat bij de oude matrix hoort en wat past in de nieuwe matrix. Dit laatste is natuurlijk ook de ontdekkingstocht, de groei die je gaat maken.

Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat de vijfde dimensie een heel ander soort matrix is dan we ooit gekend hebben. In alle vorige dimensies waren we afgesneden, zodat we de daarbij horende ervaringen/ levenslessen konden leren/ervaren. ( Zie ook mijn artikel “ een nieuw veld”)
Dit is zo diep geïntegreerd in ons dat we onszelf nu de tijd mogen gunnen om alles wat we kennen los te gaan laten. We betreden letterlijk een nieuwe wereld, een nieuwe wereld, waarin de kennis die we voorheen hadden niet meer van toepassing is.( voor vele en voor steeds meer mensen, en uiteindelijk iedereen, we gaan beurtelings over)
Het lukt ons nog wel om er een beeld van te hebben waar we naar toe gaan, maar het daadwerkelijk doen, weten en (be-)leven..is de volgende stap.

De afstemming op de vijfde dimensie gebeurd door te beseffen dat✨ jij de vijfde dimensie bent✨, het Is een innerlijk proces en een innerlijke connectie. Dit is wellicht de allereerste stap, en het eerste besef.
Als je de connectie, de afstemming buiten jezelf probeert te leggen dan probeer je als het ware vanuit jouw derde dimensie bewustzijn contact te maken met de vijfde dimensie. Hiermee  creëer je al een afstand en maak je contact vanuit het oude geloofssysteem ( ik en de ander of het andere)
In de vijfde dimensie is er éénheid, gelijkwaardigheid...je hogerezelf is geïntegreerd, je bent één met de matrix/de vijfde dimensie.

Deze innerlijke afstemming maak je door je focus te leggen op je hartchakra en hier doorheen te ademen. Je geeft daarnaast jezelf de erkenning dat je de vijfde dimensie BENT. Hier gaat het om...je bent.
Met je zintuiglijke ogen is het niet waarneembaar of je in de derde dimensie zit of in de vijfde. Het is een innerlijke staat van Zijn die de aansluiting maakt.

In de overgang ervaar je verwarring, maar vooral beperkingen. Zaken gaan niet meer zoals voorheen. Regelmatig loop je vast. “Je hebt er genoeg van” komt veelvuldig voor...” je bent het moe deze wereld”
Deze gevoelens komen vooral omdat je nog steeds probeert jouw nieuwe vorm ( blokje) door de oude vorm ( rondje) probeert te passen.
Het is allemaal oke, we zijn hier om te leren en dat gaat met vallen en op staan. Je hebt alle tijd om uit te vinden/te ontdekken hoe jij past in de nieuwe matrix en wat dit van je vraagt? Wat werkt wel en wat werkt niet meer?
Deze overgangsfase is, zoals iedere groeifase, onzeker...onzichtbaar. In de nieuws matrix is nog niks “ gebouwd” we leven nog steeds op de zichtbare grondvesten gebaseerd op het oude. Dit maakt het ook waarom we steeds neigen ons blokje te persen in het rondje...wat uiteindelijk veel frustratie en wanhoop oproept. Voor het huidig moment kun je niet meer dan de innerlijke afstemming maken en de vrede ervaren. Vanuit deze staat kun je makkelijker in contact komen met de innerlijke wijsheid dat geduld en vertrouwen nodig zijn in dit proces. We staan pas aan het begin ....het prille begin...van het nieuwe. Gun jezelf de tijd, gun je medemens de tijd......kijk met de ogen van je hart, haal adem & vertrouw op het groeiproces. Je kunt niks forceren en als je innerlijk bent afgestemd op je vijfde dimensie van Zijn.....dan valt de behoefte om te forceren weg....want forceren hoort thuis is jouw derde dimensie van Zijn...😉

Veel liefs Be-loved💜


Copyright © By Be-loved 08-09-2018