WaarheidSpreek jij de waarheid? Ben je eerlijk tegen jezelf? In je gedachten, in je woorden? Ben je trouw aan jezelf, in liefde en oprechtheid? Kun je bouwen op jezelf omdat je echt oprecht bent? Je zelf echt eerlijk in liefde kunt aan te kijken?


Waarheid...leef jij in waarheid?


Herstel je je gedachten als je jezelf een onwaarheid vertelt die je waardigheid aantast of die van een ander? Herken je wanneer je dit doet? Of blijf je herhalen  zodat er niets veranderd en je je slecht ( blijft) voelen over jezelf?

Neem jij de verantwoordelijkheid over je waarheid en omarm je de uitwerking hiervan. ..Of wijs je nog ( steeds) naar een schuldige buiten jezelf?


Ben je slachtoffer van je eigen gedachten? Blijf je geloven in de liefdeloze woorden? Zeg je steeds, “ ja” tegen gedachten die  jouzelf of een ander ondermijnen?

Leef je nog steeds in een innerlijke wereld waar oorlog is? Conflicten?  Blijf je vasthouden aan diepe overtuigingen die jou liefdeloosheid brengen?

Zet je jezelf gevangen in een innerlijke wereld die vol van kritiek is, hardheid en minachting?


Laat je je eigen hersenspinsels groter zijn dan jouw innerlijke hart? Durf je de liefde op te zoeken? Durf je anders te denken en te geloven? Durf je liefdevolle woorden over jezelf te denken en over de ander? Wil jij jezelf corrigeren als je opmerkt dat je liefdeloos aan het denken bent?

Durf jij een innerlijke wereld te creëren van liefdevolle gedachten, zachtheid en acceptatie.


Durf jij in waarheid te leven......?


Durf jij waarheid te zijn.......? 


Durf jij waarheid te spreken......?


Durf jij te worden waar je zo naar verlangd? Kun je opgeven waar je zo in geloofde, de neerbuigende gedachten? Ben je bereid om volledige verantwoording te nemen voor iedere gedachten? Iedere Overtuiging? 

Ben je echt bereid je helemaal over te geven aan een liefdevolle innerlijke wereld....? En met alle passie en toewijding hiermee bezig te zijn? 


Ben je bereid de waarheid te zien, te accepteren en te creëren? Namelijk dat je een bron van liefde bent, dat je ontzettend waardevol bent, dat je geliefd bent.Ben je bereid jezelf te vergeven....?


Te vergeven wat je jezelf ooit ontnomen hebt ....?


Ben je bereid nu jezelf te geven waar je zoveel recht op hebt....?


Ben je bereid iedereen te vergeven? Je hele verleden te vergeven? En iedereen die een rol speelde in jouw leven die jij als schuldige hebt aangewezen? Ben je bereid al deze mensen en situaties te vergeven? Kun je jezelf vergeven dat je destijds onwaarheden, liefdeloze acties en gedachten hebt aangenomen? Dat je er in bent gaan geloven? Dat je slechte dingen over jezelf bent gaan geloven en ze bleef herhalen? Omdat een ander jou dit liet geloven of omdat jij zelf tot een bepaalde overtuiging kwam.

Ben je bereid dit alles los te laten uit jouw systeem, jouw gedachten, jouw eigen eigenbeeld?

Ben je bereid je in te zetten voor liefde en waarheid?

Ben je echt bereid om hier iedere dag mee bezig te zijn, jezelf steeds opnieuw te herstellen? Los te laten waar je aan vast hield? Je focus te houden? Geduld te hebben? Wakker te blijven om steeds weer te herkennen wanneer liefdeloosheid zijn intrede doet. 


Ben je bereid om in WAARHEID te leven.....❤️


By Be-loved
Copyright ©By Be-loved