Alles komt op het juiste moment voor jou
Je doet niks fout❤️

Hoe vaak heb je gehoord dat wanneer je wensen/verlangens niet uitkomen je een blokkade hebt? Verkeerd denkt? Oude patronen hebt, ect?

Naast het verdriet dat je hartewens maar niet in vervulling gaat, kamp je ook nog eens met de nodige zelftwijfel, schuldgevoelens en het gevoel “het niet goed te doen”.


“De wereld is een spiegel van je innerlijke wereld” maar hoe vaak wordt deze zin verkeerd uitgelegd wat ervoor zorgt dat de ontvanger alleen maar dieper in ellende en schuldgevoelens wegzakt. En blijft zoeken naar een oplossing om maar daar te komen waar het geluk ligt of om  de wens in vervulling te laten komen.


De spiegel is een reflectie over hoe jij kijkt naar de wereld ..maar niet wat gebeurd in jouw leven. 

Alles wat in jouw leven gebeurd...is om jou te laten groeien in eigenliefde. 

De weg naar jezelf....


Wat jij nodig hebt om daar te komen kun je zelf niet bedenken vanuit dit oogpunt en bewustzijnsniveau...het word georkestreerd door een hogere intelligentie die werkt, vanuit puur bewustzijn en liefde, samen met jou.


De spiegel is hoe jij reageert op deze gebeurtenissen in jouw leven. Daarin kun je zien waar je staat, hoe jij denkt en welke overtuigingen er in jouw nog spelen. Je doet niks goed of fout...het is alleen maar een reflectie...een antwoord op jouw Zelf. 

Je wordt niet gestraft of beloond. Het wil niet zeggen dat als je maar dit of dat opruimt, veranderd in jouzelf, jouw hartewens eindelijk waarheid zal worden.

Het staat los van elkaar.....


Je BENT HIER om te groeien naar Eigenliefde...


Lees dit nogmaals...


Je bent hier om te groeien naar EIGENLIEFDE...


En alles wordt jou aangeboden, boven je begrips niveau uit, om hier daadwerkelijk naar toe te groeien.

En over het algemeen zijn het onbegrijpelijke, pijnlijke lessen.

En soms komen hartewensen uit....omdat die gebeurtenis net nodig was op jouw pad om je dichter bij jezelf te brengen. Niet omdat jij zo hard aan jezelf hebt gewerkt. Hoewel deze conclusie wel vaak getrokken word, wil het niet zeggen dat dit waar is.

Het trekken van dergelijke conclusies kan zorgen voor veel frustraties bij de andere partij die echt al alles heeft gedaan maar geen wens in vervulling ziet gaan.


We proberen als mens Zijnde gebeurtenissen te begrijpen en de puzzelstukjes in elkaar te leggen. We hopen hiermee invloed uit te oefenen op het levenspad/proces. Terwijl echter iedere gebeurtenis een cadeautje bevat die we kunnen uitpakken wanneer we ons volledig overgeven aan deze gebeurtenis.

Je weet van te voren niet wat het cadeautje is en misschien zelfs vlak daarna ook nog niet. 

Over het algemeen willen we bepaalde gebeurtenissen niet en als ze wel komen gaan we weer twijfelen aan ons zelf. 

We stellen ons vaak de vraag  ‘waarom gebeurd dit nu weer?’ In plaats van 

‘ hoe reageer ik nu op deze situatie? ‘ Jouw reactie, gevoel, gedachten, geven weer waar je inmiddels staat en in hoeverre die verschilt met jouw reactie, gevoel en gedachten ten opzichten van vorige situaties. Alles is hier om jouw te laten groeien, naar eigenliefde.


En eigenliefde betekent dat je de illusies van minderwaardigheid hebt geheeld in jezelf, dat je alle misvattingen over jezelf hebt geheeld, dat je ten volste beseft dat je liefde bent, liefde waardig bent en je jezelf volledig kunt omhelzen in alles wat je bent❤️


Heb vertrouwen in het levensproces dat jou wordt aangeboden, leef in overgave wanneer je merkt dat het allemaal niet zo loopt als je had gehoopt, weet dan dat je niks verkeerd doet maar dat je gevraagd wordt om even stil te staan bij je(wonderbaarlijke)-zelf, om jezelf te zien, te horen, te voelen en waar te nemen... & ’kijk eens hoe je gegroeid bent’ ❤️


Veel liefs,

By Be-loved

Copyright ©By Be-loved