Ik stem mij af op liefde...Maanden ben ik in stilte geweest om daar in te rusten, te voelen en te luisteren.....♡


Er wordt veel geschreven en gezegd over de situatie waarin we ons bevinden. Er zijn verschillende meningen, theorieën, en verdeeldheid.


Maar of je nu voorstander bent of tegenstander, iedere beweging die je maakt over het onderwerp maakt jou co-creator en mede manifistator betreffende de situatie.


Je woorden, gedachten en gevoelens hebben een enorme kracht waarmee jij voeding geeft aan een bestaande situatie, je geeft het bestaansrecht, je geeft het kracht, je geeft het vorm. Je houdt het mede in stand en blijft eraan mee creëren.


Je stemt je als het ware af op een en dezelfde frequentie, je blijft hierop gefocust. Je hele bestaan draait nog hierop, dit is nog het enige waar je je op afstemt. Je bent als het ware, het geen je juist niet wilt, mee aan het voeden omdat je je energie eraan geeft.


En alles mag, je bent vrij....maar mag ik je uitnodigen voor een andere wijze? Een andere manier van kijk, woorden en gedachten? Een andere afstemming, een andere frequentie en dus het ( mede-) creëren van een andere manifestatie? 


Iedere dag opnieuw stem ik mij hierop af.


♡ Ik stem me af op de bron van liefde, daar waar alles heel en compleet is.

Ik ben liefde, wij zijn liefde.

Ik ben vrede en ik leef in vrede.

Ik weet dat ik me alleen maar hoef af te stemmen op liefdevolle frequenties, zoals

Vreugde, overvloed, passie, licht, veiligheid, vertrouwen, genegenheid, compassie.

Ik stem mij hierop af, iedere keer opnieuw, zo blijf ik in mijn eigen midden. 

Zo hoef ik alleen maar te ZIJN in mijn eigen licht, hier vind ik stilte en vrede.

Ik zet alles in het licht en ik heb ieder wezen lief. 

Ik geloof dat alles goed is en goed komt.

Ik zie een vredige wereld, waarin we elkaar lief hebben en respecteren. Ik zie het echt.♡Ik weet dat de realiteit er nu anders uitziet en dat je hier graag over wilt praten ( maar woorden geven kracht en houden de situatie in stand) 


Ik weet dat je misschien iemand bent die juist nu gedupeerd is en denkt, “ze heeft makkelijk praten”, ( maar ik weet wat mijn intenties creëren en ik ondersteun je juist door je mee te laten bewegen in andere frequenties, waarheden en co- creatie van het geen je juist wel wenst)


Ik weet hoe verwarrend het is om het geen je dagelijks ervaart geen voeding meer te geven in gedachten en woorden maar je juist nu te richten op wat je wel wilt zien ( geloof in jezelf, in je eigen kracht van manifestatie, vraag je af waar wil ik voeding aan geven? )Ik zit niet in strijd, ik heb geen mening en probeer bij mezelf te blijven. Ik probeer iedere dag door de ogen van liefde te kijken, en stuur iedereen alle goeds en liefde.


We zijn met zovele mensen die diep van binnen weten hoe dit werkt en met vele kunnen we een mooie beweging maken....doe je mee?Liefs Anouk ꕤ🌸ꕤ

By Be-loved
Copyright ©By Be-loved