Laat het Christusbewustzijn in jou opstaan


De Tijd is aangebroken.

Het grote inlossen van de ( collectieve-) Schuld.....

Alleen ware vergeving kan transformeren.Steeds duidelijker wordt de laatste maanden dat we bezig zijn met het inlossen van de grote schuld. We dragen allemaal het zaad van schuld in ons wat ons eeuwen lang in de greep heeft gehouden van het ego en alle rollen die hierbij hoorden.( dader- slachtofferrollen) 

Op weg naar de nieuwe tijd zullen we steeds meer bewust worden dat we deze schuld in ons dragen en juist deze schuld een illusie is die ons vasthoudt in het oude.


Op wereldniveau wordt deze dans nogmaals uitvergroot en worden we weer uitgedaagd hoe wij ons hierin gedragen en verhouden. 

Zijn we het gevoel van “schuld” kwijt of verdrinken we nog steeds in het spel van donker en licht

 (dader- slachtoffer)?


De grote schuld die we dragen ligt diep in onszelf geworteld en ook alleen daar kun je het Helen. Het gaat om de erkenning van je eigen diepe schuldgevoel en de projecties in de buitenwereld die je doet. Waarin je het spel van donker en licht blijft waarnemen en voeden. 

Diep van binnen zit jouw strijd en in deze tijd wordt de mogelijkheid geboden, met alle poorten die opengaan, om voor eens en voor altijd jezelf te bevrijden van deze schuld.


Niet iedereen herkent het zaad van schuld in zichzelf hoewel we hem allemaal in ons dragen. Karma is hier het grootste voorbeeld van.

Karma is bedoeld voor de ziel om geweten te ontwikkelen, mededogen en empathie. 

Niemand legt jou het karma op, dat creëer je zelf omdat je vorige acties je een schuldgevoel hebben gegeven. Je zelf veroordeling, je gedachtes over jezelf bepalen je toekomstige ervaringen. 

Pas als je jezelf kunt vergeven lost het karma op en ontwikkeld de ziel zich verder naar empathie en mededogen....het hart opent zich steeds verder.


De diepe schuld die we allen meedragen is diep geworteld en zo doordrongen in al onze acties en denkwijze, dat we ons er vaak niet eens meer van bewust zijn.

Wie niet in zich zelf durft te kijken projecteert het op de buitenwereld.


Maar de tijd is aangebroken dat de “grote schuld” vergeven mag worden.....te beginnen bij jezelf.

Wanneer je ten diepste jezelf hebt vergeven en waarlijk voelt dat je volledig wordt opgevangen door de bron van creatie, verblijf je in de vijfde dimensie.

De zelf vergeving en bevrijding van jezelf zorgt er direct voor dat je alle schuld, veroordeling en het spel tussen licht en donker die je nog zag in de buitenwereld, 

los laat...en overstijgt.


Je ziet dat het een spel is....en tevens een illusie. Het spel tussen licht en donker welk momenteel op wereldniveau zeer zichtbaar is, valt voor jou weg.

Je begrijpt innerlijk meteen dat er geen donker en licht is......


Wanneer we allen de grote schuld loslaten en vergeven...valt alle strijd weg....


DIT is de overgang...


Het spel tussen licht en donker verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Echter zijn we met velen nog steeds gericht op dit spel en spelen we ook mee. 

Denkend dat we moeten opkomen voor onze positie, overtuiging, geloof & vrijheid.


Het antwoord ligt echter diep verborgen in jezelf en vraagt jou je hier volledig op te concentreren. 

Werk aan Zelfvergeving......totdat er geen schuld meer over is..niet innerlijk en niet uiterlijk.


De poorten staan wagenwijd open.....kijk en voel, laat je strijd gaan, leg je hoofd ten ruste, 

kus jezelf op iedere zere plek, vindt in je hart de enige waarheid, laat het Christusbewustzijn in jou opstaan....💛By Be-loved


Copyright ©By Be-loved