Overgave & Vertrouwen

Even een korte bericht ter ondersteuning ✨

Wat een Sereenheid ervaar ik deze ochtend, na vele dagen van diepe zware energielagen te doorworstelen zowel collectief als innerlijk. Wat worden we door elkaar geschud, wat heel begrijpelijk heel veel angst oproept. Tevens veel verdriet, diepe lagen van diepe pijn.

De afgelopen weken was het lastig om steeds in verbinding te blijven, leek dit verbroken. Deze ochtend ervaar ik weer de verbinding, het voelt ongelooflijk licht, sereen en rustgevend. 

Om wederom weer in die diepe verbinding te komen moest ik vanmorgen werkelijk in totale overgave gaan.

Lieve mensen, dit is steeds de vraag.....de sleutel.

Ga in 𝘖𝘷𝘦𝘳𝘨𝘢𝘷𝘦....

Voor mij betekend dit steeds opnieuw, dat ik datgene wat me gevangen houdt, bezig houdt, vast houdt, overgeef aan het hogere.
Dit betekend niet dat ik me hulpeloos opstel, dit betekend dat ik dit doe met het besef dat ik niet alles alleen hoef op te lossen. Dat ik vanuit mijn beperkt zicht niet alles kan overzien.

Op het moment dat ik diep vanuit mijn hart zeg en toesta....”𝘐𝘬 𝘨𝘦𝘦𝘧 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳 " 
Ervaar ik direct verlichting, rust, vrede en intens licht✨

Dit is de nieuwe tijd, de nieuwe energie, welk ervoor zorgt dat deze manifisaties vrijwel direct plaatsvinden. Dat is intens krachtig en wonderbaarlijk.

Probeer daarnaast zoveel mogelijk contact te maken met moeder aarde, die haar nieuwe energie laat zien en voelen voor diegene die hiervoor open staan. Deze verbinding geeft zoveel meer rust en vertrouwen, een warme deken om je heen. Laat je dragen door deze warme moederschoot, ieder kind is welkom🌎


Ik wens iedereen heel veel liefde💛
stem je steeds af op jezelf. Blijf jezelf steeds uitlijnen verticaal, centreer jezelf. Als je merkt dat je in angst schiet, verward raakt, uit balans, is dit een echte sleutel.

Wellicht ga ik binnenkort weer een Lichtbundel Activatie doen om deze uitlijning met het Zelf te bekrachtigen...

Veel liefs Anouk


Copyright ©By Be-loved