Wanneer ik volledig trouw ben aan mezelf.....ontvouwt mijn pad zich vanzelf, gedragen door het Universum.


Veel staat op instorten. We worden ieder uitgedaagd of geconfronteerd met verlies. Maar voor een werkelijk nieuw begin zullen we het oude moeten laten afbrokkelen. Soms gaat dit gepaard met een aardbeving die alle bodem onder je vandaan haalt.

Het vraagt moed en vertrouwen om het toe te laten....wetende dat er uit de puin iets veel mooiers tevoorschijn zal gaan komen.


Toewijding aan jezelf is een waarborg voor moeiteloosheid....

Wanneer je zover bent in je leven dat je je op geen enkele manier meer laat verleiden om iets te doen vanuit angst in plaats vanuit liefde voor jezelf zal het hele universum je alles geven wat je werkelijk nodig hebt.


Maar hoe ontzettend uitdagend is dit wanneer je geconfronteerd wordt met ( fysieke) ziekte, financi√ęle onzekerheid en eventueel verlies van je werk, huis, ect?

Hoe snel ben je niet geneigd om dan toch te gaan handelen, tegen je eigen liefde in, om zekerheid te waarborgen? Jezelf toch weer op te offeren, jezelf toch weer in allerlei bochten wringen om alles in de hand te houden?


In iedere situatie ligt een zielsgroei, een mogelijkheid te transformeren van angst naar meer liefde.

Maar wat is nu die liefde dan? Want je veilig voelen lijkt een voorwaarde om je gelukkig en ontspannen te kunnen voelen. Het is paradoxaal en daardoor juist zo uitdagend en beangstigend.


De sleutel ligt in je hart¬†ūüíõ


Het vraagt erom dat je je werkelijk helemaal totaal overgeeft aan jezelf. 

Dat je intens trouw wordt aan jezelf. Dat jij diep van binnen besluit voor jezelf dat je nooit ( meer) hoeft te slaven voor geld, krom hoeft te liggen om rond te komen, dat je intens veel van jezelf houdt en jezelf VRIJ stelt van iedere vorm van misbruik.

Dat je nooit iets hoeft te doen wat volledig tegen je eigen liefde ingaat....nooit! Ook niet voor financi√ęle zekerheid.¬†

Want juist hier zit ( bijna) iedereen in gevangen. 

We slaven ons wat af om in levensonderhoud te voorzien. We leven niet maar overleven. We zijn het zo normaal gaan vinden dat de meeste van ons volledig zijn afgestompt en van geboorte tot aan het graf geleefd hebben met de prikklok onder de arm. Volledig opgezogen door het systeem, welk ons van een schijnzekerheid voorziet, maar eigenlijk vooral slaven van ons maakt. Een op angst gebaseerd systeem.


Laat dit een heel diep besluit zijn....om werkelijk te durven kiezen voor jezelf.


Dat vraagt om te beginnen Moed! 

Maar ook Vertrouwen en Overgave.

Oprechtheid en OpenhartigheidJe kunt alleen maar gedragen worden door het universum als je volledig trouw bent aan jezelf....alleen dan kan het hoogste goed naar je toe komen, zich ontvouwen. Dit komt omdat het universum alleen maar antwoord geeft op jouw vraag, jouw overtuiging, jouw keuzes en jouw acties.

Als je ervoor kiest dat je je onzekerheden zelf moet oplossen door iets te blijven doen wat eigenlijk totaal niet bij je past.....geef je het universum niet eens te kans jou te ondersteunen en precies dat te brengen wat je werkelijk nodig hebt.

Je wijkt zelf af van je eigenliefde. Want wie in eigenliefde is staat zichzelf toe om precies datgene te doen waar zijn/haar hart van openspringt, waar vreugde wordt ervaren. ( Je zielsmissie be-leven)


Dat betekent dat je wellicht een zekerheid moet opgeven voor een onzekerheid.

En dat doen we meestal liever niet....waardoor je uiteindelijk stagneert, ziek wordt, nog angstiger wordt, ect.

Daarom vraagt het Moed! Moed om het zekere in te ruilen voor het onzekere.

Je bent bereid op te staan als moedige ridder die nu eens een keer trouw is aan het Zelf.


Het vraagt Vertrouwen.....

Vertrouwen in jezelf, het leven en het Universum. 

Jij bent de leidraad van jouw bestaan, wanneer je echt durft te vertrouwen op je diepste gevoel, naar je hart durft te luisteren wat fluistert wat werkelijk goed voor je is, dan opent zich in jouw een connectie met het bestaan zelf en alle mogelijkheden die er ter beschikking zijn. Dat is vertrouwen.....


Het vraagt Overgave....

Overgave aan het universum met het besef dat jij niet alles overziet en daarom laat je de uitkomst los in diepste vertrouwen dat het allerbeste op jouw pad komt of zich ontvouwt. Bijvoorbeeld, je hebt geen idee hoe je voldoende geld kunt genereren met jouw zielsmissie, maar je geeft deze zorg over aan het universum omdat je weet dat er hoe dan ook voor je gezorgd zal worden. ( Moed, vertrouwen en overgave)


Dit pad vraagt ook Oprechtheid en Openhartigheid

Geen gekonkel meer, spelletjes, strategie√ęn, overlevings tactieken, slim willen zijn, niet eerlijk zijn, zwijgen of verbergen. Alles wat we geleerd hebben om te overleven in het huidige systeem mag je los laten.¬†

Want alleen een zuiver hart opent een zuiver pad.....omdat dit gelijk staat aan Eigenliefde. 

Je hoeft jezelf niet meer te verlagen....om te overleven.

Je eigenwaarde mag volledig hersteld worden, geheeld worden. En vanuit deze heling kun je ook weer opstaan in waardigheid en het vertrouwen terug vinden in jezelf. Omdat je weer weet wie je werkelijk bent...

Geen slaaf maar een waardevol mens met prachtige eigenschappen en (ziels-) kwaliteiten. Je bent hier om deze te laten opbloeien.....en daar wordt je ALTIJD in ondersteund.                           Daarin wordt je altijd gedragen en gekoesterd......


.....wanneer jij besluit volledig trouw te zijn aan Jezelfūüíõ


Copyright ©By Be-loved