Een ander perspectief….

Een ander perspectief….

Alleen in de afstemming op je eigen diepste wezen, voorbij je persoonlijkheid, emoties, ego, kun je jouw waarheid vinden en de antwoorden op welke rol jij mag vervullen.
Welke beweging kun jij nu het beste maken? Welk puzzelstukje in het grotere geheel ben jij? 
Daarom heeft ieder zijn eigen waarheid…de waarheid van het Zelf, de unieke code van het Zelf.

Zo probeer ik ook te luisteren diep in mijzelf, voorbij mijn lagen van persoonlijkheid, ego en emoties, welke waarheid diep in mij helder schijnt en fluistert.  In afstemming op mijn kosmisch weten komen antwoorden, visies en een dieper begrijpen. Dit wil ik graag delen, deze innerlijke waarheid die ik nu mag horen klinken.
Ik wil je steeds vragen dit te lezen met je hart en bij het voelen van een resonantie diep in jezelf kunnen deze woorden ook jouw waarheid naar boven halen. Soms heb je woorden nodig om bewust te worden dat diezelfde woorden ook in jouw klinken…een herkenning, een Ja.
Misschien hoor je ook een Nee. Wees dan trouw aan jezelf dan is er voor jou op dit moment een andere waarheid aanwezig die jij tot uitingen mag laten komen ….samen vormen wehetgeheel.

Wat als deze steeds verdere beperkingen/maatregelen een uitnodiging zijn om de nieuwe wereld werkelijk vorm te gaan geven?

Voorbij het zicht vanuit de derde en vijfde dimensie en daarboven, vanuit het nog vormloze word alles vanuit een geheel ander perspectief in beweging gezet. Vanuit het persoonlijk perspectief kan juist het tegenovergestelde waargenomen worden omdat ons ego het vanuit een vernauwing bekijkt. We ervaren nu angst, protest, boosheid, afwijzing, onrechtvaardigheid, scheiding, afsplitsing, en tevens ook een gevoel van
 “zie je nu wel!”

Echter kan deze uitsluiting, buitensluiting, afscheiding, een duwtje zijn om nu echt de nieuwe wereld vorm te gaan geven en het oude nu ook echt achter je te laten, zonder oordeel of strijd. De gelijkgestemden worden een handje geholpen elkaar nu heel makkelijk te vinden. 
Vanuit het hogere perspectief kun je een opening zien………want waar geen plek meer voor jou is vraagt om en nieuwe plek te zoeken en te creëren.


Stel jezelf de vraag of je nog terug wilt in de oude wereld? Wil je dit werkelijk? Of wil je het oude veranderen? Zoals je een partner wilt veranderen die eigenlijk niet bij je past? Of ga je dan uiteindelijk weg, neem je afscheid en ga je dan op zoek naar een meer gelijkgestemde partner?
Dus stel jezelf heel diep deze vraag “wil ik terug in deze oude wereld?” Een wereld waarin ik word buitengesloten, een wereld waar ik al zolang van zeg en voel, “ ik wil de nieuwe wereld”

Vanuit dit perspectief kun je deze wereldse beweging zien als een antwoord, een opening en een duwtje in de rug om nu ook echt afscheid te nemen, te rouwen en je te openen voor het nieuwe…omdat het oude niet meer voor jou toegankelijk is.
Vanuit je persoonlijke waarneming kun je alleen maar de afwijzing, de verontwaardiging, de strijd, de woede, de onderdrukking en het onrecht ervaren. Hoewel je nu wilt strijden voor je rechten, strijd je voor iets waar je eigenlijk al niet meer bij wilt horen. Dit is een heel lastig stuk omdat je angst voor nog meer beperkingen en dwang je oproept ten strijde te trekken en nu echt in verzet te gaan. Je wilt dit voorkomen.
Hoewel absoluut een hele begrijpelijke beweging kun je je afvragen in hoeverre je je dus laat inspireren door Angst?
En hierdoor wellicht zelf meewerkt aan het verder vormgeven van het geen je juist niet wilt.

Hoe richt ik mijn energie?
We weten allemaal dat wat we aandacht geven groeit. Stel jezelf de vraag wat jij graag wilt laten groeien? Wat wil je zien gebeuren en op welke manier wil jij mee creëren? Wat zegt jouw diepste binnenste? Waar wordt je blij van? Welke mensen om jou heen voelen goed? Met wie wil je samen verder? Met wie wil je samenwerken? 
Met deze vragen richt je je energie en aandacht op vruchtbare ideeën, antwoorden en creatie.
Een nieuwe wereld bouwen vraagt veel kracht, visie, doorzettingsvermogen, passie, vreugde, creativiteit en een verbinding met je eigen goddelijkheid.
Je wilt geen wereld meer bouwen op basis van het Ego…
dit heb je nu achter je gelaten.
Om te bouwen vanuit je diepste pure wezen, is een voortdurende afstemming hierop van belang. 
Daarom is het belangrijk dat je al deze gebeurtenissen vanuit een ander perspectief gaat bekijken.

Je wilt het oude namelijk niet meenemen naar het nieuwe. Je wilt ook niet vasthouden aan het oude….
je wilt los. Laat dus los…

Deze mantra vaak (hardop) lezen zal je helpen om in afstemming te blijven op en in verbinding te  met  je diepste verlangen.
    
                                                 ♡
Dankjewel oude wereld voor je dienstbaarheid in mijn leven. Dankjewel voor de lessen, de ervaringen, de groei momenten.
Hoewel we nog steeds zichtbaar zijn voor elkaar en we nog fysiek in dezelfde wereld zijn, open ik nu mijn diepste waarheid en creëer vanuit een hoger perspectief een nieuwe wereld gebaseerd op mijn diepste waarden.
Dankjewel dat ik niet meer mee mag doen in de oude wereld omdat ik dit zelf ook lang niet meer wilde.
En weet ik dat dit een antwoord is op een diep verlangen in mijzelf. De mensen met wie ik verder wil komen door deze beweging nu gemakkelijk bij elkaar, we worden als het ware bij elkaar gebracht.


Dankjewel
 hoger bewustzijn voor dit duwtje in mijn rug om verder te gaan. Ik ruil mijn angst in voor vertrouwen en overgave.
Ik ruil mijn ego stem in voor de stem van mijn diepste wezen. Ik open mij nu voor hogere begeleiding, en laat me leiden hierdoor. Ik ben afgestemd op vreugde, creatie en vrijheid. Diep van binnen ben ik altijd vrij….de diepste wijsheid ligt in mijzelf, ik ben een creator van de nieuwe wereld en ik stem mij gelukkig dat ik dit mag doen. Ik ben enthousiast, vreugdevol en vol goede moed.
                                                 ♡


Vergeet niet te rouwen…

Omarm je boosheid,  verdriet, frustraties..hoor, erken en geef deze gevoelens de ruimte. Het verschil is dat je je er niet meer door laat leiden.
Als je uit een scheiding komt heb je altijd een herstel periode nodig. Niks is zo lastig als het oude achter je te laten. Gevoelens van verwarring, twijfel of ‘misschien toch nog proberen’, zijn normaal. Wees lief voor jezelf, troost jezelf….troost elkaar. Deel je gevoelens met gelijkgestemde.

Voed elkaar met liefde en nieuwe ideeën, van hart tot hart. 


Je weet dat waar een deur sluit een nieuwe zich weer opent…..de deur naar de nieuwe wereld.
Ga je mee naar binnen? 

Van hart tot hart Anouk

By Be-loved

Copyright ©By Be-loved