We kunnen steeds meer loslaten en ons ware wezen aanschouwen


๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ....๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ โ™ก

๐˜‘๐˜ช๐˜ซ ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜ž๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ, ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต, ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ, ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต.
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ...

๐˜›๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต. ๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ญ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ต, ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ.

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ป๐˜ถ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ง๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ข๐˜ง ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ.
๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ.

๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ป๐˜ฐ'๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ถ๐˜ช๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต.ย 
๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ.

๐˜ก๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ " ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ, ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜บ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ย ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ.

๐˜‰๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ, ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ด๐˜บ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ต.
๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ.

๐˜ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ... ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ต , ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต.
๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด.
๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ.ย 

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ. ๐˜ž๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต. ๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ข๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต, ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ.ย 

" ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต. ๐˜Œ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ง. ๐˜‘๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ต, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง. ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ง๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ.ย 

๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜–๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜จ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ฆ..

๐˜›๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ด๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ.. ๐˜”๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ..ย 
"๐˜‰๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ" ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต. ๐˜๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ข๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ...
๐˜ก๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต...ย 
๐˜๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต... ๐˜”๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ"

๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ. ๐˜–๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง. ๐˜๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต, ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต. ๐˜‹๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ.ย 

๐˜–๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง.
๐˜‰๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ค๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜“๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต.ย 

โ™ก ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ญ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜’๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต
โ™ก ๐˜“๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜“๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต
โ™ก ๐˜š๐˜ต๐˜ข ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ
โ™ก ๐˜๐˜ฐ๐˜ค๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ( ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ซ, ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ด, ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต)
โ™ก ๐˜๐˜ฐ๐˜ค๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ

๐˜‘๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜“๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต.. ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต๐˜ฆ

๐˜๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ โ™ก

๐˜‰๐˜บ ๐˜‰๐˜ฆ-๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฅ

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ๊•คโ™กโˆž๏ธŽ๏ธŽ
Copyright ยฉBy Be-loved