Ontvangen is Zijn

๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต.. ๐˜‹๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ, ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ.ย 

๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ.

๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ช๐˜ด, ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ค๐˜ถ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ.

๐˜–๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ... ๐˜Œ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ... ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต.
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฌ.
๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต...

๐˜œ๐˜ช๐˜ต๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ต...

๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ต...
๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜’๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ/๐˜ฉ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ช๐˜ด..."๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง"
๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ...

๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ย ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ย ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ก๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง
๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ....๐˜–๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ก๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ก๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ.
๐˜‹๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ.

๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ..
๐˜๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ต..
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ก๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ.

๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต .....

๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต......

๐˜ž๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜–๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง... ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต.
๐˜๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ.....๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต.

....๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ
...๐˜‘๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ...

๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ž๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต.....๐˜–๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต.....๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต โ™ก ๐˜‘๐˜๐˜‘ โ™ก

๐˜“๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ด ๊•ค

๐˜‰๐˜บ ๐˜‰๐˜ฆ-๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฅ
Copyright ยฉBy Be-lovedย