De Lichtdrager van NUAfgelopen maand was absoluut een maand van introspectie. Veel thema’s passeerde de revue die tot een diepere laag doorvoeld mochten worden.

Misschien hebben een aantal van jullie mogen ontdekken dat in de reflectie van je leefwereld zaken echt veranderd zijn, ze zijn subtiel maar toch geeft het nieuwe hoop.

Kleine verschuivingen in gedrag en reacties in jouzelf maar ook in de interactie met anderen. Ook in je directe omgeving kun je merken dat mensen anders reageren dan voorheen. 
lijkt er langzaam hier en daar werkelijk iets te zijn veranderd. 


De Lichtdrager van NU…
Jij bent veranderd! Jij die al zolang aan bepaalde thema’s hebt gewerkt, doorvoeld, doorworstelt met alle passie en zielen kracht… mag nu eindelijk hier en daar verandering opmerken. Hoe subtiel ook. Misschien is het je opgevallen dat je niet meer meegaat in het spel van het ego ( de stem die spreekt over jouw beperkingen en obstakels, bevestigingen in je minderwaardigheden)
Je kunt het met meer kracht en overtuiging van je afwerpen. “Niet meer!” Dit is een doodlopend spoor kun je nu steeds meer beleven. 

De Lichtdrager van NU…
Besef dat je niet alleen voor jezelf hebt gewerkt en doorworstelt. Ook al voelt dat soms zo. 
Je werkt voor het collectief en alles wat jij hebt gedaan, heeft zijn uitwerking gehad op de groei van bewustzijn in het collectief. 
Soms vergeten we dit…
Soms mag je jezelf hieraan herinneren….

Maar het begint wat lichter te worden…
Er zijn zeker nog pieken en dalen…maar sneller kunnen we herstellen, terug in ons midden. 
We beginnen steeds meer het voorbeeld te Zijn
Niet vanuit Ego…maar vanuit Zijn.

Wanneer we zelf ons niet meer laten misleiden door “ het collectieve angst brein” en ons steeds opnieuw loskoppelen, opnieuw verbinden met onze innerlijke bron….Zijn we al het Lichtende voorbeeld.

Je hoeft niemand te overtuigen…
Je hoeft alleen maar dit te doen
te Zijn

Dit is waarom je door al deze lagen heen bent moeten gaan. 
Niet alleen om alle “ drap” te transformeren maar ook om te leren hoe iedere keer weer terug in  verbinding te komen met je innerlijke bron in plaats van te verdwalen in het Ego.
Je kunt de voorloper pas zijn wanneer je zelf alles hebt doorlopen.
Wanneer je zelf de sleutel hebt ontdekt, toegepast, bijgeschaafd, herhaaldelijk hebt uitgeprobeerd…totdat je het zo hebt toegeëigend dat je nu pas begrijpt wat te doen in momenten van ( innerlijke) chaos, collectieve golven van angst en onrust.

Ja, nu kun je er eindelijk Zijn op een andere manier dan voorheen. Je taak lijkt veranderd van transformator naar creator.
Hoewel je altijd blijft transformeren is het in werkelijkheid minder heftig omdat je geleerd hebt, geoefend hebt en ben je steeds meer in staat om deze energie om te buigen naar creatie kracht. “ Zo werkt deze energie averechts… hoe wil ik hem ombuigen?” “ Wat wel?”
Waarschijnlijk ben je je niet eens bewust van deze gedachte en toch ben je dit aan het doen.

subtiel….
We zijn te vaak gericht op de grote verandering..
maar er zijn subtiele veranderingen en als je niet goed bewust waarneemt mis je deze. Dat is jammer want het geeft juist zoveel moed en blijdschap.
dus lieve jij….let op het subtiele…
Die uiteindelijk veel grootser zijn dan je denkt…
De rimpeling…het effect…

We blijven op weg, voetje voor voetje..op weg naar onze diep gewenste wereld…
Je volgt je hart..
Je weet niet beter..
Alles in jou beweegt naar dit doel..
Dit zielsverlangen…
Deze innerlijke drive…
Deze onwrikbare missie…

JIJ 

De Lichtdrager van NU…Copyright ©By Be-loved