De vrouwelijke kracht herschept het UniversumGeborgenheid, liefde, koestering, warmte en troost om te Helen.

Ik weiger nog langer in een universum te leven waarin we elkaar overtuigd hebben dat wanneer je diepe negatieve overtuigingen hebt over jezelf middels trauma’s je steeds opnieuw soortgelijke situaties creëert totdat je het innerlijk hebt opgelost.
Dit is leven in een wereld die eerder gebaseerd is op een hel dan een hemel.
En precies deze “ aangenomen universele wetten” zijn oud en mogen afbrokkelen.

De vrouwelijke energie doet haar intrede

We hoeven niks meer te bewijzen, om liefde te mogen ontvangen. Heling kan alleen maar beginnen waar een overvloed aan liefde aanwezig is.
Waarin een bedding voor je wordt gecreëerd waarin je alleen maar goed, tot zeer goed ontmoet. Waarin mensen worden verbonden die elkaar optillen.

Wanneer we blijven geloven dat we eerst geheeld dienen te zijn voordat we eindelijk in liefdevolle situaties terecht komen, leef je een hel.
Het onmogelijke wordt van je gevraagd. En toch hebben we zeer lang in deze overtuiging geleefd. En omdat we er zo stevig in geloven is dit de wereld waarin je leeft. Maar het is gebaseerd op de mannelijke energie die uit evenwicht is.
Presteren, bewijzen, vechten, er hard voor moeten werken, alleen doen, ect.

Een universum met de totale afwezigheid van de koesterende liefdevolle vrouwelijke energie.
Geen mens kan zich voorstellen dat je tegen een klein kind zou zeggen, wanneer het extreem angstig is omdat ze net iets schokkends mee heeft gemaakt, 

“ Nu niet bang blijven want anders blijf je dit naar je toe trekken”

Of wanneer het kindje gepest wordt en aan zichzelf gaat twijfelen.

“ Als je zo negatief over jezelf denkt roep je het op jezelf af en zul je keer op keer afgewezen worden

Op deze manier is geen heling mogelijk. En toch is dit iets wat we zijn gaan geloven. Het is een oude structuur die we met ons alle opgebouwd hebben. Bijna in ieder ( spiritueel, psychologisch) boek staat het wel ergens beschreven. We zijn er zo heilig van overtuigd omdat we zo al eeuwen leven. Wanneer we collectief iets heilig geloven ontstaat er een structuur, waarin wetten zich laten zien en alles ook werkelijk zich op deze manier ontvouwt.

Maar we zijn vrij om nieuwe wetten te bepalen. De vraag is in welk universum wil ik leven? 
Ik kies voor een Universum waarin ik word gekoesterd, opgevangen, geliefd, verzorgd, gerustgesteld, en getroost. Een Universum dat juist situaties voor mij creëert om het tegendeel van mijn angsten te laten zien zodat het vertrouwen weer kan terugkomen..
Een Universum dat mijn diepste wonden heelt met overvloedige liefde zoals een moeder haar baby verzorgt..
Een Universum dat mij overtuigd dat er niks mis met mij is ook al geloof ik van wel..
Een Universum vol van compassie, vreugde, geduld en begrip.

En deze vrouwelijke energie probeert steeds meer een weg te banen in ons bewustzijn. Dit vraagt om ook werkelijk alles te herzien waar we zo van overtuigd zijn. Hoe de wereld werkt, welke wetten er zijn, ect.
Durf je open te stellen voor iets nieuws. Stel je eens een universum voor waarin liefde werkelijk regeert…. Hoe zou deze er voor jou uit zien?

By Be-loved 
Copyright ©By Be-loved