Energetische paardencoaching voor de nieuwe tijd

 

Marjo en ik verzorgen samen Energetische paardencoaching voor de nieuwe tijd.

In onze samenwerking ontdekte we al snel dat zich een veld van onvoorwaardelijke liefde opende waarin de al bestaande paardencoaching een bijzondere verdieping kreeg. 


Paardencoaching is het inzetten van paarden als hulpmiddel in coaching sessies met mensen. Daarbij maak je gebruik van de natuurlijke kwaliteiten van het paard waarop ze op mensen reageren. Hun natuurlijke manier van reageren kan worden samengevat onder de noemer “ energie”. Paarden stralen energie uit en vangen energie op. Paarden reageren heel vaak systemisch. Dat wil zeggen dat paarden continue de energie uit de omgeving screenen en daarop reageren. Een paard kan namelijk helemaal niks met onze rationele gedachten en reageert vanuit zijn natuur. Breng je nu een persoon in contact met een paard, dan gaat het paard reageren op datgene wat de persoon uitstraalt. Met andere woorden, het paard reageert op de energie en emoties van die persoon waarin ( onbewust) invloeden kunnen zitten vanuit het systeem van die persoon. 


De paarden dragen de energie van onvoorwaardelijke liefde maar ook ik en Marjo dragen vanuit ons hart’s bewustzijn deze energie en zijn kanaal om middels deze energie te werken. Deze energie zetten we in het veld waardoor alles er mag zijn en gezien mag worden. Onvoorwaardelijke liefde opent deuren die normaal gesloten blijven.

Tijdens de sessies/ opstellingen openen zich hierdoor meerdere lagen waarin gewerkt mag worden.

Binnen dit veld laten zich duidelijk thema’s, blokkades, karmische patronen, tijdlijnen en zielsdelen zien waar onvoorwaardelijke liefde doorheen mag gaan stromen.

 

De ervaring leert dat er zo diep doorgewerkt wordt dat zelfs trauma vanuit de oerwond wordt gezien, wordt aangeraakt, geliefd en opgeheven in meerdere lagen, tijdlijnen en dimensies.

We gaan grondig  en liefdevol te werk, maar altijd in afstemming op wat zich laat zien en gezien mag worden.

Net zoals alles, is ook Energetische paardencoaching geen wondermiddel en zul jij zelf als deelnemer je eigen proces mogen aangaan. Het vraagt van jou zelf  inzet en vooral toewijding aan je eigen proces. 

Wij zullen je ondersteunen in dit proces, ruimte creëren voor jou zodat je zelf tot inzichten kunt komen, middels de Energetische paardencoaching.

Dit maakt dat deze nieuwe vorm van Paardencoaching/opstellingswerk thuishoort in de nieuwe tijd en ons helpt ons Lichtlichaam verder te bevrijden en te transformeren voor de Nieuwe tijd, waarin jij zelf als deelnemer de grootste stappen zet naar Zelfverwezenlijking.Deze nieuwe vorm van Energetische paardencoaching bieden wij aan in een workshop-vorm en in individuele sessies. 

De workshop bestaat uit 2 opstellingen met maximaal 6 deelnemers, waarbij 2 deelnemers een vraag kunnen inbrengen.Over Marjo:

 

Marjo heeft een jarenlange ervaring op gebied van omgang met paarden en communiceren met paarden. De paarden zijn haar leermeesters op emotioneel en spiritueel gebied. Zij begrijpt de taal van de paarden, het gedrag dat ze spiegelen en de rust die ze geven. Daarnaast is ze hoog sensitief, helder voelend, helder horend en helder wetend. Vanuit haar hart opent ze het veld van onvoorwaardelijke liefde om, samen met de paarden, zonder oordeel te kijken naar wat gezien mag worden. Omdat ze een kanaal is van het witte kosmische lichtgaan deuren open die normaal gesloten blijven en kunnen  blokkades getransformeerd worden naar liefde. 

 

Kijk voor meer informatie over Marjo en haar missie op

Www.triquetra-begeleiding.nl


Over mij:

 

Ik bezit de gave om helder te zien in meerdere dimensies, tijdlijnen en energetische lagen. Ik voel daarbij helder welke bewegingen er in het veld gebracht mogen worden om onvoorwaardelijke liefde, kosmisch licht, doorgang te geven. Mijn Energetisch lichaam is kosmisch afgesteld om hogere energieën te downloaden en door te geven. Mijn hart’s bewustzijn zorgt voor toestroom van onvoorwaardelijke liefde, compassie en empathisch vermogen.